Vinorage™

Eksklusiv, indbygget vinkælder i dansk design

Vinorage™

Stilrene vinkældre til enhver type bolig

Vi er stolte af at forhandle de flotte og eksklusive vinkældre fra VinorageTM , som gør det muligt at opbevare op til 1.000 flasker vin under ideelle forhold, uden at det optager unødvendigt plads. Samtidig kan vinkælderen fås med elevation, så din samling kan gøres til rummets omdrejningspunkt.

Med en indbygget vinkælder fra VinorageTM får du en minimalistisk og luksuriøs opbevaringsløsning til dine vine, udført i et tidløst og elegant design. En vinkælder fra VinorageTM sikrer et perfekt tempereret miljø til din vinsamling, som forener funktionalitet og æstetik på smukkeste vis.

Udlev vindrømmen

Vi er klar til at hjælpe dig hvad end det gælder design af en klassisk vinkælder, indretning af et moderne vinrum eller tilførsel af luksus gennem et nyt vinkøleskab eller opbevaring fra VinorageTM . Som vinelskerens bedste ven, finder vi altid løsningen som passer til dig.

Vi deler din passion, og kan gennem vores høje kompetenceniveau være med til at realisere dine drømme når det kommer til vinopbevaring, uanset omfanget. Skal du have det meste ud af din vinsamling eller måske endda til at starte den? Uanset hvor i din rejse du er, har vi den rette løsning.

Den optimale opbevaringsløsning til din vinsamling

En vinkælder fra VinorageTM udnytter jordens konstante temperatur og nedkøler derved vinen uden behov for strøm. Hvad end den skal installeres i køkkenet, stuen eller mandehulen, så integreres vinkælderen så den passer nøjagtig til rummet, så du er sikret nøjagtig den løsning, som både dit hjem og din vinsamling fortjener.

Vinkældre fra VinorageTM har en lang række fordele, blandt andet:

  • Tilfører eksklusivitet & værdi til rummet
  • Sikrer at din vin opbevares under optimale forhold
  • Altid udført i danske kvalitetsmaterialer
  • Miljøvenligt alternativ til konventionelle vinkøleskabe
  • Passer til enhver type bolig

Hvis du er passioneret omkring vin, og ønsker at kunne præsenterer din samling på stilfuld og elegant vis, er en vinkælder fra VinorageTM helt sikkert noget for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe med at realisere dine drømme for en vinkælder? Vi sørger for at rådgive dig til den helt rette løsning, som din vinsamling vil takke dig for.

Ring til os på 21 97 24 97 eller send en mail til kontakt@winecellardesign.dk. Du kan også henvende dig ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!