Vinopbevaring

Oplev glæden ved et personligt og luksuriøst vinrum

Vinopbevaring

Moderne løsninger til vinopbevaring

Drømmer du om at give dine vin de bedste omgivelser eller måske endda have et dedikeret rum i dit hjem, som kan danne rammerne om din vinsamling? Hos Winecellar Design hjælper vi dagligt danskere med at realisere deres drømme indenfor vinopbevaring. Vi er af den overbevisning at din vinsamling fortjener at blive opbevaret i intet mindre end de helt optimale forhold.

Et vinrum er den rette løsning til dig, der ønsker at få det bedste ud af en god flaske vin, og beskytte din samling mod temperaturudsving, fugt, for meget lys og andre eksterne faktorer. Som vinelskerens bedste ven tager vi altid dine behov og ønsker til vinopbevaring seriøst, samt tilbyder branchens bedste rådgivning. Derfor er du som kunde sikret en løsning der passer nøjagtig til dig, dit hjem og din samling.

Udlev vindrømmen

Vi er klar til at hjælpe dig hvad end det gælder design af en klassisk vinkælder, indretning af et moderne vinrum eller tilførsel af luksus gennem et nyt vinkøleskab eller opbevaring fra VinorageTM . Som vinelskerens bedste ven, finder vi altid løsningen som passer til dig.

Vi deler din passion, og kan gennem vores høje kompetenceniveau være med til at realisere dine drømme når det kommer til vinopbevaring, uanset omfanget. Skal du have det meste ud af din vinsamling eller måske endda til at starte den? Uanset hvor i din rejse du er, har vi den rette løsning.

Uovertruffen kvalitet og æstetik til alle vinsamlere

Vi bestræber os på altid at forene funktionalitet og skønhed når det gælder vinopbevaring, så du er sikret en løsning der både virker optimalt og samtidig er en fryd for øjet. Vi har en bred vifte af kompetencer og viden indenfor både den kreative idéprocess, såvel som den praktiske udførelse.

Vi kan udover vinopbevaring, tilbyde eksklusive kvalitetsløsninger inden for:

Hos Winecellar Design vejleder vi både omkring indretning, design, budget og mere når det gælder vinopbevaring. Du er garanteret en stilren og moderne løsning der matcher præcis dine ønsker.

Kontakt os for en skræddersyet løsning

Skal vi hjælpe med at realisere dine drømme for vinopbevaring? Vi sørger for at rådgive dig til den helt rette løsning, som din vinsamling vil takke dig for.

Ring til os på 21 97 24 97 eller send en mail til kontakt@winecellardesign.dk. Du kan også henvende dig ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!