Vinkøleskab

Flot og effektiv opbevaring som er selv den bedste vin værdig

Vinkøleskab

Et vinkøleskab tilpasset dine behov

Det rette vinkøleskab er en nødvendighed hvis du vil sikre at din vinsamling opbevares under ideelle forhold, og derved modnes og forbedres over tid. Vores vinkøleskabe er udelukkende produceret i højeste kvalitet og er til dig som ønsker at din vin både opbevares og ældes ordentligt.

Med et vinkøleskab fra Winecellar Design får du indbygget luksus, i elegante designs som er både dit hjem og din vinsamling værdig. Vi tilbyder mulighed for personliggørelse gennem et udvalg af både træsorter og farvenuancer, så du er garanteret et resultat der passer dig.

Udlev vindrømmen

Vi er klar til at hjælpe dig hvad end det gælder design af en klassisk vinkælder, indretning af et moderne vinrum eller tilførsel af luksus gennem et nyt vinkøleskab eller opbevaring fra VinorageTM . Som vinelskerens bedste ven, finder vi altid løsningen som passer til dig.

Vi deler din passion, og kan gennem vores høje kompetenceniveau være med til at realisere dine drømme når det kommer til vinopbevaring, uanset omfanget. Skal du have det meste ud af din vinsamling eller måske endda til at starte den? Uanset hvor i din rejse du er, har vi den rette løsning.

Din vinsamling fortjener det rette vinkøleskab

Den ideelle opbevaringstemperatur afhænger af den enkelte vin, hvorfor vores vinkøleskab har 2 kølezoner til eksempelvis hvid- og rødvin. Vi mener at en god vinsamling fortjener at blive opbevaret i intet mindre end optimale forhold. Derfor er der taget nøje højde for faktorer som eksempelvis temperaturregulering og fugtighedsniveau, under fremstillingen af et vinkøleskab fra Winecellar Design.

Vi kan udover vinkøleskabe tilbyde vores ekspertise inden for:

Vinkælder
Vinrum
Vinorage

Et godt vinkøleskab er en investering i din vinsamlings samlede kvalitet, og skal ses som en garanti for at du for det meste ud af en god flaske vin. Med et af vores specialdesignede og stilrene vinkøleskab, kombinerer vi både æstetik og funktionalitet til glæde for vinelskere af ethvert omfang.

Hør mere om vores vinkøleskabe

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til at finde frem til den rette løsning? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Ring til os på 21 97 24 97 eller send en mail til kontakt@winecellardesign.dk. Du kan også henvende dig ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!