Vinkælder

Flot og effektiv opbevaring som er selv den bedste vin værdig

Vinkælder

En vinkælder skræddersyet til dit hjem

Hos Winecellar Design er indretning af vinkælder vores spidskompetence. Hos os får du hele pakken; vi er med lige fra designfasen, til den mere tekniske del med fugtmåling og evt. fugtsikring, til at din vinkælder er klar til at blive fyldt op med vinflasker.

En vinkælder er med til at skabe et hjem der udtrykker luksuriøsitet og er samtidig et praktisk opbevaringssted, der giver overblik over dine vinflasker. Vi hjælper dig med indretning af vinkælder, uanset om du har en helt klar plan for hvordan den skal se ud, eller om vi som dine eksperter skal hjælpe med sparring og design.

Udlev vindrømmen

Vi er klar til at hjælpe dig hvad end det gælder design af en klassisk vinkælder, indretning af et moderne vinrum eller tilførsel af luksus gennem et nyt vinkøleskab eller opbevaring fra VinorageTM . Som vinelskerens bedste ven, finder vi altid løsningen som passer til dig.

Vi deler din passion, og kan gennem vores høje kompetenceniveau være med til at realisere dine drømme når det kommer til vinopbevaring, uanset omfanget. Skal du have det meste ud af din vinsamling eller måske endda til at starte den? Uanset hvor i din rejse du er, har vi den rette løsning.

Vi er dine vinkælder-eksperter

Hos Winecellar Design hjælper vi dig med at designe din nye vinkælder og skabe luksuriøse løsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til processen, eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.

Ud over indretning af vinkælder tilbyder vi også løsninger inden for:

Dit nye vinopbevaringseventyr starter hos Winecellar Design. Vores produkter er altid af den bedste kvalitet og i et lækkert design. Vi har mange års erfaring med skadesikring og fugt i kældre. Derfor tilbyder vi også at hjælpe med fugtsikring, hvis din kælder er fugtig.

Kontakt os allerede i dag

Ring til os på 21 97 24 97 eller send en mail til kontakt@winecellardesign.dk. Du kan også henvende dig ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!