Smart glas

Smart glas

Vinrum når det passer dig

Smart glas er en løsning, hvor du har mulighed for at mattere glasruden ind til dit vinrum. Der findes utallige løsninger inden for denne teknologi. Glasset kan kontrolleres ved hjælp af app, berøring eller fjernbetjening, og det er muligt at få integreret logo eller anden tekst samt at have flere forskellige indstillinger. Det kunne være:

  • Gennemsigtigt
  • Halv matteret
  • En tekst
  • Logo

Er dit vinrum f.eks. i køkkenet, er det nogle gange det mest passende, at du har mulighed for at gemme det lidt væk, så du får et stilrent rum. Derimod kan du f.eks. skrue op for charmen ved at blænde op, når du skal ind at finde vinen.

Udlev vindrømmen

Vi er klar til at hjælpe dig hvad end det gælder design af en klassisk vinkælder, indretning af et moderne vinrum eller tilførsel af luksus gennem et nyt vinkøleskab eller opbevaring fra VinorageTM . Som vinelskerens bedste ven, finder vi altid løsningen som passer til dig.

Vi deler din passion, og kan gennem vores høje kompetenceniveau være med til at realisere dine drømme når det kommer til vinopbevaring, uanset omfanget. Skal du have det meste ud af din vinsamling eller måske endda til at starte den? Uanset hvor i din rejse du er, har vi den rette løsning.

Skræddersyede løsninger

Hos Winecellar Design leverer vi altid skræddersyede løsninger, hvor Smart glas, interiør og tilbehør er tilpasset lige netop dine ønsker og drømme til et vinrum. Vi hjælper også gerne med professionel vejledning, og vi har altid en masse idéer, hvis du mangler inspiration.

Vi er ikke kun gode til at levere unikke løsninger i bedste kvalitet. Vi ved også hvordan temperaturen og indeklimaet skal være, så du får den bedst mulige opbevaring af din vin. En forkert rumtemperatur kan nemlig være med til at forringe kvaliteten af vinen.

Har du brug for et uforpligtende tilbud, eller er du nysgerrig på at høre mere om vores løsninger? Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig mod dine drømme derfra.

Et skridt tættere på drømmen?

Går du og drømmer om eksklusiv vinopbevaring i dit hjem? Vi tilbyder mange forskellige løsninger uanset om der er tale om en kælder, et rum eller integreret i gulvet.

Kom et skridt tættere på drømmen. Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine drømme omkring vinopbevaring. Ring til os på 21 97 24 97 eller skriv til kontakt@winecellardesign.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.