Skiferprodukter

Skifer­produkter

Designløsninger i særklasse

Leder du efter en unik designløsning i det tidløse, rå materiale? Skifer er et oplagt valg når du skal indrette din vinlounge. Skifer giver et tidløst og rustikt look på væggen. Materialet fås bl.a. transparent. Et papirtyndt materiale, der med dens fleksibilitet gør det muligt at skabe helt unikke løsninger med spændende lyseffekter. Materialet fås desuden i 50 forskellige farvenuancer.

Hos Winecellar Design forhandler vi skiferprodukter, da vi går op i æstetik og løsninger, der skaber en wow-effekt – og det er nemlig det, skifer kan. Vi mener nemlig ikke, at vinen bare skal gemmes væk i et mørkt rum.

Vil du høre mere om indretningsmuligheder til din vinlounge eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Udlev vindrømmen

Vi er klar til at hjælpe dig hvad end det gælder design af en klassisk vinkælder, indretning af et moderne vinrum eller tilførsel af luksus gennem et nyt vinkøleskab eller opbevaring fra VinorageTM . Som vinelskerens bedste ven, finder vi altid løsningen som passer til dig.

Vi deler din passion, og kan gennem vores høje kompetenceniveau være med til at realisere dine drømme når det kommer til vinopbevaring, uanset omfanget. Skal du have det meste ud af din vinsamling eller måske endda til at starte den? Uanset hvor i din rejse du er, har vi den rette løsning.

Unikke løsninger med Winecellar Design

Vi hjælper dig, der leder efter unikke designløsninger til vinopbevaring, uanset om du allerede har et billede af det færdige resultat, eller vi skal hjælpe dig med at finde frem til din egen personlige og helt unikke designløsning. Vi står altid klar med en masse idéer og professionel vejledning. Læs mere om vores forskellige løsninger her:

Dit vinrum skal fremstå unikt og eksklusivt, men det er lige så vigtigt, at kvaliteten er i orden. Heriblandt at temperaturen er helt perfekt, så du sikrer den mest optimale opbevaring af din vin. Det er nemlig mindst lige så vigtigt at passe godt på dem.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbud på skiferprodukter? Du kan altid kontakte os, også selvom du blot mangler inspiration eller professionel vejledning. Vi glæder os til at guide dig mod din unikke designløsning.

Kontakt os på 21 97 24 97 eller skriv en mail til kontakt@winecellardesign.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig.